Дарби – Стоук Сити сряда 13 Март bet-bg.com

Двубоят Дарби – Стоук Сити от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 13 март (сряда) от 21:45 часа. Докато Дaрби се завърна в топ 6 в края на седмицата, преместването им в плейофите далеч не е убедително. The Rams преследват връщане към предишната си форма, когато се срещат със Стоук в сряда вечер.

Коефициентът за победа на Дарби е 2.45. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Стоук Сити е 3.20 Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дарби – Стоук Сити: Статистика Н2Н

Статистиката на Стоук като гост този сезон: 2-11-5.
Хари Уилсън е голмайстора на Дарби с 10 гола. Беник Афобе има 8 гола за Стоук.
Стоук нямат загуба в последните си 5 мача.

Дарби – Стоук Сити: Прогноза

Стоук влиза в срещата със смесен рекорд, в който те са победили само два пъти като гост. Те обаче са загубили само пет пъти по време на пътуванията си. Срещу топ 10, те претендираха за 10 точки и загубиха само два пъти. Сега те срещат страната на Derby, която е спечелила веднъж в последните си седем мача, докато са произвели само четири победи в последните си 15.

Можем да видим, че се борят да разрушат подобрената страна на Stoke, като Potters изравниха последните си три мача като гост. Имайки това предвид, виждаме, че отсрещната страна претендира за точка в това пътуване. Равенството е нашият основен залог тук, а ние подкрепяме равенство с 1: 1 в Pride Park.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG