Джеко нахъсан за още попадения

Един Джеко заяви, че вече е напълно привикнал към стила на игра в Серия А и се чувства доста по-комфортно по терените на „Ботуша“. Босненският стрелец изтърпя доста критики за представянето си в дебютния си сезон с екипа на Рома, но от старта на настоящата кампания е неудържим и вече има 10 попадения в 10 изиграни мача.

Босненският таран разкри, че вече е напълно приспособен към „калчото“ и се чувства доста по-уверен в изявите си.

Залози затова Джеко да стане голмайстор в Серия А в края на първенството се приемат с коефициент 3.00, а шансовете му да се разпише във визитата на Емполи в неделя са оценени на 1.83. Коефициентът Рома да стигне до пълния комплект точки в този сблъсък е 1.55.

Един Джеко за сетен път този сезон се превърна в герой за Рома, след като наниза две попадения за успеха с 1:3 като гост на Сасуоло в сряда в междинния 10-ти кръг в Серия А. Бившият реализатор на Ман Сити се чувства все по-уверен в силите си и е настървен да продължава да поразява противниковите мрежи.

„Винаги мисля първо за отбора, но до момента вкарах 10 гола в 10 мача и това е невероятно. Ние сме футболисти и е нормално понякога да бъдем критикувани. Аз съм най-големият си критик и признавам, че миналата година бе трудна за мен. Сега познавам по-добре Серия А и ми е много по-лесно. Головете ми дават увереност и аз гледам само напред, тъй като искам да постигам все повече“, заяви Джеко пред Roma TV.

С победата над Сасуоло Рома събра 22 точки и остава на второто място в подреждането със само две точки пасив спрямо Ювентус. Успехът обаче бе помрачен от контузията на италианския национал Алесандро Флоренци. Асът на Рома е разкъсал връзки на коляното и ще се подложи на операция, която ще го извади от строя за известно време.

bet365

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.