Египет – Конго сряда 26 Юни

Двубоят между Египет – Конго ще се проведе на 26 юни (сряда) от 23:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Домакините от Египет продължават в битката за купата тази седмица, като се подготвят за втория си мач от груповата фаза. Фаворитите за слава се отправят към този сблъсък, след 1-0 победа над Зимбабве в турнира.

Коефициентът за победа на Египет е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Конго да победят се приемат с коефициент 8.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Египет – Конго: Двубой статистика

Конго не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Египет.
Египет не са губили в последните 17 свои домакинства.
Египет са в победна серия от 3 мача.

Египет – Конго: Прогноза

Египет влиза в тази игра, след като спечели четири от последните си пет срещи с ДР Конго, така че очакваме от тях да спечелят. Въпреки това, последният им турнирен рекорд показа че не отбелязват много цели. Те са имали по-малко от три гола в четири от последните си пет мача, което означава, че виждаме стойност в подкрепата на Египет и под 2.5 гола.

bet-bg

betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG