Жозе Моуриньо похвали играчите си след изстраданото равенство 1:1 с Евертън на “Олд Трафорд”

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали играчите си след изстраданото равенство 1:1 с Евертън на “Олд Трафорд” снощи. Той е доволен от усилията на тима и от продължаването на серията от 20 поредни мача без загуба в първенството. Наставникът обаче е наясно, че заради твърде много подобни равенства, отборът се намира извън топ 4. Той отново захапа и съдиите, като заяви че може би има нужда от видеоповторения заради незачетения гол на Златан Ибрахимович в средата на втората част.

“Всъщност вкарахме два гола, но казвам това с усмивка на лицето, защото не мога да се сърдя на страничния съдия. Ситуацията бе доста доста трудна. Може би има нужда от видеоповторения, за да помагат на реферите в подобни моменти. След като натискахме, натискахме, натискахме, най-накрая падна гол. Така поне се спасихме от загубата. Те вадеха своите атакуващи играчи и пускаха защитници. Приканваха ни да ги атакуваме, но могат да си позволят подобно нещо, защото и сам в предни позиции Ромелу Лукаку е много опасен. Доволен съм от моите футболисти, които се раздадоха на терена. От футболна гледна точка мачът не бе впечатляващ, но съм доволен от положените усилия”, заяви Моуриньо.

“Много трудно ще се преборим за топ 4. Математически е възможно, но всичко зависи от съперниците ни. Страхотно е, че вече 20 мача нямаме загуба, но заради твърде многото домакински равенства сме в това положение. Изграждаме добре атаките си, но не бележим достатъчно голове. Не довършваме съперниците си и в края на сезона може да бъдем наказани за това”, допълни португалецът.2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.