Зидан: Не бях планирал да ставам треньор

„Докато бях активен играч, никога не съм планирал да ставам треньор. Дори напротив – мислех си, че не искам такава кариера“, споделя наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан пред сайта на ФИФА.

Зидан пое Реал Мадрид малко изненадващо, тъй като допреди това беше водил само дубъла на „белия балет“, но се справя отлично с тежката задача.

„Прекарал съм 15 години в Реал и отлично знам какво се очаква от треньора. Истината е, че вече бях готов за това предизвикателство. Успях да реализирам някои свои идеи и резултатите се виждат“, коментира още Зидан.

Той се надява през този сезон тимът му отново да триумфира в Шампионската лига, както и в Примера дивисион.

„Футболът никога не спира. Спечелените трофеи бързо се забравят и стойност имат само следващите. Това са нормални неща, както и това, че времето не спира и аз не мога отново да стана футболист. Наслаждавам се на работата си като треньор и смятам, че това е най-страхотната професия“, казва още Зизу.Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1