Зидан: Не съм магьосник

Зинедин Зидан има огромно желание да се труди и да става все по-добър в треньорската професия. Той е наясно, че трудностите не се преодоляват с „магическа пръчка“ и призова за търпение в опитите си да върне „лос бланкос“ на победния път.

Междувременно, залози за победа на Реал над Бетис като гост в събота в среща от Ла Лига се приемат при коефициент от 1.36. Шансовете на Зидан и сие да спечелят титлата в испанското първенство са оценени на 2.75, а тези да защитят трофея си от Шампионската лига- на 6.50.

Реал Мадрид не познава вкуса на победата в последните си четири мача във всички турнири. Зинедин Зидан приема критиките, които получи в медиите напоследък, и е изцяло фокусиран върху това да намери изход от трудната ситуация.

„Няма да коментирам критиките, които чувам по мой адрес. Приемам критики, както го правех и като футболист. Самият аз бях доста критичен към себе си и работата ми като треньор ще бъде същата. Но както вече бях казал, не съм магьосник, за да намирам решение на всичко от раз. Всички трябва да се трудим здраво, за да превъзмогнем трудностите“, коментира Зидан.

Френският специалист потвърди, че няма да разчита в двубоя с Бетис на контузените Хамес Родригес, Серхио Рамос, Каземиро и Лука Модрич. Марсело е възстановен и ще бъде на линия в събота.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.