Ибра:С моята поява в турнира, Лига Европа стана Шампионска лига

Звездата на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович не изневери на себе си и отново изстреля реплика, която се превърна в хит в социалните мрежи. След края на мача срещу Андерлехт (1:1) от четвъртфиналите в Лига Европа, шведът заяви: „С моята поява в турнира, Лига Европа стана Шампионска лига“.

Ибра сякаш не уцели момента да демонстрира самочувствие, защото срещу Андерлехт направи няколко пропуска, а Жозе Моуриньо директно обвини него и останалите нападатели за това, че отборът изпусна победата.

14 пъти и нагоре 100% бонус

Правила и условия
Прилага се за директни залагания на акумулатор преди мача за резултатите на пълен час или резултат / и двата отбора за оценка на пазарите за Шампионска лига на УЕФА, английска Висша лига, италианска Серия А, испанска Примера лига, немска Бундеслига 1 или австралийска А-лига. Максимален бонус 100 000 евро или еквивалент на валута. Euro Soccer Bonus не се прилага за залози с двоен шанс или комбинирани залози с бонуси като Lucky 15, Lucky 31 и т.н.
Ако някои селекции са отложени / невалидни, бонусът ще продължи да се прилага, но добавеният процент бонус ще отразява реалния брой печеливши селекции. Например, 8-кратен акумулатор със 7 победители и 1 отложен мач ще получи 30% бонус за възвръщаемост.
Бонусната част от вашите възвращания ще бъде добавена към вашия акаунт в рамките на 24 часа след окончателния избор, който сте изиграли.

Този бонус няма да се прилага, когато залог е напълно изплатен. Когато залогът е частично направен, бонусът ще се изчислява въз основа на оставащия активен залог.

Ако квалифициращият залог се редактира с помощта на нашата функция за редактиране на залог, бонусът ще се изчислява въз основа на новия залог. Когато залогът е редактиран, за да включва или променя селекция за събитие, което е In-Play, бонусът вече няма да се прилага.
Когато някой срок на офертата или промоцията е нарушен или има доказателства за поредица от залози, направени от клиент или група клиенти, които се дължат на депозит бонус, подобрени плащания, безплатни залози, безрискови залози или друга промоционална оферта води до гарантирани печалби на клиентите, независимо от резултата, независимо дали поотделно или като част от група, bet365 си запазва правото да възстанови бонусния елемент на такива оферти и по тяхна абсолютна преценка или да урежда залози при правилни коефициенти, да анулира безплатните и безрисковите залага или анулира всеки залог, финансиран от депозитния бонус.

bet365

Освен това bet365 си запазва правото да начислява административна такса на клиента до стойността на депозитния бонус, безплатен залог, безрисков залог или допълнително плащане за покриване на административни разходи. Освен това си запазваме правото да поискаме от всеки клиент да предостави достатъчно документация, за да бъдем удовлетворени по абсолютната си преценка относно идентичността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, безрисков залог или оферта в тяхната сметка.
Всички оферти на bet365 са предназначени за играчи за развлечение, а bet365 по своя собствена преценка може да ограничи възможността на клиентите да участват във всички или част от всяка промоция.

От началото на сезона Ибрахимович има 5 гола и 3 асистенции в общо 10 изиграни мача в Лига Европа.

Лига Европа стана Шампионска лига
betbg.tv