Индепендиенте пази №10 за Агуеро

Индепендиенте пази №10 за Агуеро. Треньорът на аржентинския гранд таи надежди, че голмайсторът ще се завърне в родния си клуб.

Старши-треньорът на Индепендиенте Лукас Пусинери обяви, че клубът пази фланелката с №10 за Серхио Агуеро. Най-резултатният играч в историята на Ман Сити е юноша на аржентинския гранд и неведнъж е говорил за желанието си един ден да се завърне в родния клуб.

Междувременно, залози за триумф на Аржентина на Копа Америка 2021 можете да правите с коефициент . Шансовете на Уругвай да спечели шампионата на Южна Америка са оценени на .

Агуеро напусна Индепендиенте още на 14-годишна възраст, за да премине в Атлетико Мадрид. След това 31-годишният стрелец премина в Ман Сити, където завоюва 10 отличия и се утвърди като един от най-добрите футболисти на своя пост в света.

Договорът на Кун с „гражданите“ изтича през лятото на 2021 г., а назначението на бившия му съотборник Пусинери за наставник на Индепендиенте възобнови слуховете, че нападателят може отново да облече екипа на “Ел Рохо“.

Може би, сега е мой ред да бъда треньор на Серхио Агуеро. С него бяхме съотборници и се надявам, че в бъдеще ще бъда негов наставник. Надявам се, че ние отново ще се съберем в Индепендиенте. Пазим фланелката с №10 за него. Хората тук го обожават, той е идол за всички тях. Целта ни е да станем по-конкурентоспособни и се надяваме, че ще можем да разчитаме на помощта на Серхио„, заяви Пусинери пред Super Miter Deportivo.

Агуеро е четвъртият най-резултатен играч в историята на Висшата лига с 180 точни попадения, в това число рекордни 12 хеттрика. Общо за Ман Сити реализаторът е забил 254 гола в 368 мача във всички състезания.

Индепендиенте е седемкратен носител на Копа Либертадорес, но последното си отличие заслужи през 1984 г. През сезон 2019/20 отборът завърши на разочароващото 14-то място в класирането на аржентинската Примера Дивисион.

betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. bet365 mobile

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига. bet365 спорт

За да можете да следите най-важните събития bet-bg на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Направете своята bet365 регистрация. Насладете се на неповторимо изживяване с bet365 и bet365 mobile!

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet365 online

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG