Интер Милано – Рома събота 20 Април bet365

Двубоят Интер Милано – Рома от  Серия А на Италия ще се проведе на 20 април (събота) от 21:30 часа. След години на постоянен спад, „Милан“ най-накрая прилича на отбор, готов да се изправи отново на върха на Серия А. Те успяха да се подобрят отново на местно ниво досега през този сезон.

Коефициентът за победа на Интер Милано е 1.80Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Рома е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Интер Милано – Рома: Статистика Н2Н

Мауро Икарди е голмайстора на Интер с 10 гола. Стефан Ел Шарави има 9 гола за Рома.
Марсело Брозович има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Интер. Бриан Кристанте е с 9 за Рома.
По време на последните 35 срещи с Интер като домакин, Интер спечели 16 пъти, при 11 равенства и 8 победи за Рома. Головата разлика е 64-49 в полза на Интер.

Интер Милано – Рома: Прогноза

Едно от най-големите подобрения на I Nerrazzuri този сезон е тяхната отбранителна стабилност, особено у дома. Те са допуснали само седем гола в лигата у дома си през този сезон, така че дори впечатляващите нападатели на Рома могат да се затруднят срещу нея в събота.

Всъщност, седем от последните осем домакински мача в Серия А са имали по-малко от три гола. Междувременно Рома са завършили девет от 16-те си дни в Серия А с по-малко от три гола, така че смятаме, че подкрепата под 2.5 гола тук заедно с победа за домакините изглежда чудесна възможност.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG