Кои са основните съперници на Григор за титлата в мароканския град?

Григор Димитров за първи път в кариерата си ще участва на тенис турнира от сериите АТР250 в Маракеш. Гришо започва сезона на клей в единствената спирка в Африка на световния тур, като е първи поставен в основната схема, защото е и единственият представител на топ 15 на ранглистата на АТР.

Кои са основните съперници на Григор за титлата в мароканския град? Втори поставен в схемата е испанецът Алберт Рамос-Винолас, който имаше нещастието да се изправи първи на пътя на Новак Джокович след завръщането на Джокера на корта. Мачът им за „Купа Дейвис“ завърши убедително в полза на Ноле – 6:3, 6:4, 6:2, а в последствие Испания отстъпи на Сърбия в битката за място на полуфинал.
Тъй като Рамос-Винолас е втори поставен, може да срещне Гришо евентуално чак на финала в Маракеш. Потенциален противник на хасковлията на полуфинал е третият в схемата Филип Колшрайбер, който този сезон може да се похвали само с четвъртфинали на турнирите в Сидни и Дубай.

Миша Зверев е четвъртият поставен в Маракеш, като той вече игра с Григор в 1 кръг в Ротердам и отстъпи в три сета – 7:6(4), 2:6, 4:6. Единственото постижение на германеца, което заслужава уважение през 2017 година, е четвъртфиналът в Australian Open – той отпадна там от Роджър Федерер.

Другите поставени са: Паоло Лоренци (5), Беноа Пер (6), Диего Шварцман (7) и Марсел Гранойерс (8).Нека Ви напомним, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.