Лестър – Арсенал неделя 28 Април bet365

Двубоят Лестър – Арсенал от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 28 април (неделя) от 14:00 часа. Лестър се завърна два пъти миналия уикенд, след като изиграха вълнуващ мач 2-2 с борещите се срещу отпадане Уест Хем, но макар и да сложиха още една точка на дъската за Foxes, те се надяват на 7-то място.

Коефициентът за победа на Лестър е 2.70. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Арсенал е 2.62. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лестър – Арсенал: Статистика Н2Н

Ониние Ндиди има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Лестър. Сократис е с 10 за Арсенал.
Джейми Варди е голмайстора на Лестър с 16 гола. Пиер-Емерик Обамеянг има 19 гола за Арсенал.
По време на последните 12 срещи с Лестър като домакин, Лестър спечели 2 пъти, при 6 равенства и 4 победи за Арсенал. Головата разлика е 21-14 в полза на Арсенал.

Лестър – Арсенал: Прогноза

Като се има предвид всичко това, ние залагаме Арсенал да получат трите точки в неделя. Формата на отбора на Арсенал е отскоро, а Лестър е претърпял промени в отбора, откакто е влязъл Брендън Роджърс.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG