Лестър – Челси неделя 12 Май bet365

Двубоят Лестър – Челси от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 12 май (неделя) от 17:00 часа. Лестър имаше възходи и падения през този сезон, но назначаването на Брендън Роджърс като мениджър доведе до драстичен обрат в резултатите и феновете ще очакват следващия сезон с предпазлив оптимизъм.

Коефициентът за победа на Лестър е 2.45. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Челси е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лестър – Челси: Статистика Н2Н

Челси нямат загуба в последните си 6 мача.
Джейми Варди е голмайстора на Лестър с 18 гола. Еден Азар има 16 гола за Челси.
По време на последните 14 срещи с Лестър като домакин, Лестър спечели 3 пъти, при 4 равенства и 7 победи за Челси. Головата разлика е 30-19 в полза на Челси.

Лестър – Челси: Прогноза bet-bg

Също така подкрепяме талисмана на Лестър Джейми Варди, за да се включи в протокола. Нападателят е постигнал 10 гола в последните си 10 мача. Той също така отбеляза всеки от последните три гола на Лестър срещу Челси, така че изглежда на страхотна цена за нашите прогнози за победител по всяко време.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG