Ливърпул посреща Ман Юнайтед

Ливърпул посреща Ман Юнайтед в понеделник от 22:00 часа българско време в супер дербито от 8-ия кръг във Висшата лига. „Мърсисайдци“ загубиха последните си четири мача с „червените дяволи“ в шампионата на Англия, но ги елиминираха в 1/8-финалите на Лига Европа през март.

Ливърпул ще се опита да сложи край на черната серия в дуелите с „големия враг“ Ман Юнайтед за първенството.

Залози за победа на Ливърпул се приемат при коефициент от 2.20. Шансовете за успех на Ман Юнайтед са оценени на 3.60.

Ливърпул демонстрира великолепна форма напоследък и е серия от пет поредни победи, четири от които във Висшата лига. Последният успех за момчетата на Юрген Клоп бе на 1-ви октомври в двубоя срещу Суонзи (2:1) в кръга преди международната пауза.

Адам Лалана и Жоржиньо Вайналдум продължават да се борят с травми и участието им в предстоящото дерби ще се реши в последния момент. Клоп се очаква да заложи в предни позиции на Роберто Фирмино, Филипе Коутиньо и Садио Мане.

Ман Юнайтед се представя на приливи и отливи от началото на сезона и не може да си позволи да губи още точки, ако иска да остане близо до лидерите. В последния си мач за първенството Жозе Моуриньо и компания направиха реми 1:1 със Стоук Сити у дома.

Капитанът Уейн Рууни най-вероятно ще бъде отново сред резервите, а Моуриньо може да пусне изненадващо в стартовия си състав играещия добре в мачовете с Ливърпул Маруан Фелайни. Златан Ибрахимович (2.50 да се разпише в мача) почти сигурно ще води атаката на гостите, а в по крилата се очаква да действат Антони Мартиал и Маркъс Рашфорд.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.

Bet365