Лига 1:Монако гостува на Сент Етиен

„Монегаските“ не познават вкуса на победата в последните си седем визити на Сент Етиен“Жофроа Гишар“.

Заложи bet365Сент Етиен посреща Монако в събота в 21:00 часа българско време в среща от 11-ия кръг във френската Лига 1. „Зелените“ не допуснаха поражение в последните си седем домакинства на тима от Княжеството във всички турнири.

Залози за победа на Монако се приемат при коефициент от 2.62. Шансовете за успех на Сент Етиен са оценени на 2.90.

Монако е на втора позиция в таблицата и изостава с четири точки от лидера Ница. Отборът на Леонардо Жардим разгроми Монпелие с 6:2 в миналия кръг и се утвърди като най-резултатният отбор в първенството (7.00 да вкара повече от 2.5 гола в събота).

Набил Дирар и Алмами Туре продължават да лекуват травми и няма да пътуват за Сент Етиен, а Жоао Моутиньо е под въпрос. Колумбийският голаджия Радамел Фалкао (2.87 да се разпише в мача) се очаква да си партнира в атака с Валер Жермен.

Сент Етиен записа първа победа като гост за последните шест месеца, след като надигра Каен с 2:0 през миналия уикенд. Отборът на Кристоф Галатие има само една загуба в последните си десет домакинства за първенството.

Галатие ще трябва да се справя без контузените Ромен Амума, Ронаел Пиер-Габриел и Фабиен Лемоан. Словенецът Роберт Берич най-вероятно ще води атаката на домакините.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Радамел Фалкао и ако той отбележи гол в мача, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.