Лудогорец – Цюрих 13 Декември bet365 uefa

 Двубоят между Лудогорец – Цюрих ще се проведе на 13 Декември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Цюрих пътува до Разград, за да завърши шестото издание на срещите от груповата фаза в Лига Европа. Мачът се провежда в Лудогорец арена, този четвъртък.

Коефициентът за победа на Лудогорец 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Цюрих 3.60Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лудогорец – Цюрих: Двубой Статистика

PFC Ludogorets 1945 Razgrad нямат загуба в последните си 13 мача.
PFC Ludogorets 1945 Razgrad не са губили в последните 7 свои домакинства.
PFC Ludogorets 1945 Razgrad са в серия от 3 поредни домакински победи.

Лудогорец – Цюрих: Прогноза

Домакинът вече е елиминиран от състезанието и няма психологическо предимство пред него, срещу страна, която е отчаяна да напредва до нокаутите. Zuerich има 100% печеливш рекорд срещу Лудогорец. За да добавим още факти, Разград никога не е отбелязал нито един гол срещу Цюрих.

FC Zuerich вероятно ще искат да се класират като шампиони на групата, което ще им бъде от полза на следващия етап. Играчите ще играят със сърцата си на терена, за да постигнат своята мечта.

Разград спечелиха пет от последните десет мача и три от последните шест мача у дома. Цюрих беше непобедим в 14 от последните си мачове и седем от последните десет у дома.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG