Ман Сити – Тотнъм събота 20 Април bet-bg.com

Двубоят Ман Сити – Тотнъм от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 20 април (събота) от 14:30 часа. Етихад е домакин на срещата между Манчестър Сити и Тотнъм за втори път тази седмица в събота следобед, и ако тя се доближи до драмата, която се разигра в сряда вечерта, то гарантираме за истинско удоволствие.

Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.28. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Тотнъм е 11.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ман Сити – Тотнъм: Статистика Н2Н

Като домакин, Ман Сити не е губил от Тотнъм в последните 3 срещи помежду им.
Серхио Агуеро е голмайстора на Ман Сити с 19 гола. Хари Кейн има 17 гола за Тотнъм.
Статистиката на Ман Сити като домакин този сезон: 16-0-1.

Ман Сити – Тотнъм: Прогноза

Домакинската победа определено изглежда вероятна, но защитната им стабилност трябва да бъде поставена под въпрос. Те допуснаха три гола у дома си в сряда и са запазили само четири празни мрежи в последните си 12 домакински мача във Висшата Лига. В събота те се сблъскват със страната на „Шпорите“, които са отбелязали във всеки мач, с изключение на един от Висшата лига, този сезон, така че смятаме, че подкрепата за победа в Манчестър Сити и за двата отбора да се отбележи е най-добрият вариант за залог.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG