Зверев срещу Сок на „China Open“

Окриленият след първата си АТР титла германски тийнейджър търси втора победа в Пекин в двубоя с американеца. 24-ия в света Александър Зверев (Гер) се изправя срещу 25-ия в ранглистата Джак Сок (САЩ) в сряда в около 11:00 часа българско време в среща от втори кръг на турнира в Пекин, Китай (АТР 500). Това ще бъде първи офциален мач между двамата тенисисти.

Залози за победа на Зверев се приемат при коефициент от 1.72. Шансовете за успех на Сок са оценени на 2.00.

19-годишният Александър Зверев елиминира на старта в Пекин четвъртия поставен Доминик Тийм (Авс) с 4-6 6-1 6-3, записвайки по този начин първа победа над австриеца в общо четвъртия си мач срещу него. Преди малко повече от седмица той спечели първата си АТР титла след триумф на турнира в Санкт Петербург.

Джак Сок нямаше проблеми срещу участващия с „уайлд карт“ Зе Джън (Кит) за крайното 6-3 7-5 в първия си мач от Откритото първенство на САЩ насам. През миналия сезон той стигна до 1/4-финалите в Пекин, което е и най-доброто му представяне в надпреварата досега.

Победителят от двубоя между Зверев и Сок ще се играе в следващата фаза срещу спечелилия сблъсъка между петия поставен от Испания Давид Ферер (1.36 за победа) и Фабио Фонини (Ита). Ферер може да се похвали с десет победи от десет мача с Фонини досега.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.