Масимилиано Алегри предупреди играчите си да подходят максимално концентрирано към утрешния двубой срещу Пескара

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри предупреди играчите си да подходят максимално концентрирано към утрешния двубой срещу Пескара. „Делфините“ са на последната позиция в класирането и здраво са се запътили към изпадане в Серия „Б“, но наставникът смята, че тази среща може да бъде доста коварна, като припомни сблъсък между двата тима от сезон 1992/93, когато Пескара побеждава Юве с 5:1, въпреки, че вече официално е изпаднал, а Алегри е един от голмайсторите в мача.

„Тогава вече бяхме изпаднали, но въпреки това ги разбихме с 5:1. Това показва, че тези мачове са доста коварни. Особено, когато не подходиш към тях по правилния начин и нямаш нужната концентрация. Момчетата знаят, че трябва да бъдат отговорни. Имахме позитивна тренировка и вярвам, че ще играем на нужното ниво, за да вземем трите точки“, заяви Алегри.

„Какво си спомням от онзи мач? Помня, че вкарах един или два гола. Беше доста странен двубой. Мисля, че Ювентус бе играл мач за Купата на УЕФА през седмицата или им предстоеше да играят. Помня, че бяхме изпаднали, но играхме много силно. В този момент вече не се борехме за нищо и играхме без напрежение. Сега Юве може да загуби много и затова е нужно да подходим правилно към двубоя. Трябва да играем както можем“, допълни наставникът.3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1