Мелбърн Сити – Уестърн Юнайтед 03 Януари bet-bg.com

Двубоят между Мелбърн Сити – Уестърн Юнайтед ще се проведе на 03 Януари (петък) от 10:30 часа в среща от А Лига на Австралия. Предизвикателството на Мелбърн Сити бе слабо през последните седмици, както за много от техните колеги от Висшата лига. Сити загубиха четири от последните си шест мача след почти перфектен старт.

Коефициентът за победа на Мелбърн Сити е 1.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80Коефициентът за победа на Уестърн Сидни е 4.75.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Мелбърн Сити – Уестърн Юнайтед: Двубой статистика

Джейми МакЛарън е голмайстора на Мелбърн Сити ФК с 10 гола. Бесарт Бериша има 5 гола за Уестърн Юнайтед ФК.
Ростин Грифитс има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на Мелбърн Сити ФК. Конър Пейн е с 4 за Уестърн Юнайтед ФК.

Мелбърн Сити – Уестърн Юнайтед: Прогноза

Мелбърн Сити имат голям брой мачове с много точки, като всеки от последните им 10 мача завърши с над 2,5 отбелязани гола. След като спечелиха с 2:1 срещу Western United по-рано този сезон, смятаме, че домакините имат голям шанс да се върнат към печелившата си серия. Ние поддържаме повторение на този резултат, като 67% от победите на домакините са с един допуснат гол.

betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG