Мениджърът на Челси Антонио Конте иска да привлече в състава си Ромелу Лукаку и Алексис Санчес

Мениджърът на Челси Антонио Конте иска да привлече в състава си Ромелу Лукаку и Алексис Санчес, но е близо до това да се откаже от Алваро Мората, твърди „The Telegraph“. По-рано през седмицата италианският специалист се е срещнал с директора в клуба Марина Грановская, за да обсъдят трансферните планове за лятото, а най-споменаваните имена са били тези на звездата на Арсенал и голмайстора на Евертън.

Челси кръжеше около Алексис още през 2011 година, когато той премина от Удинезе в Барселона. Чилиецът не бърза да преподписва с Арсенал, а договорът му изтича след малко повече от 12 месеца. Ако „топчиите“ останат извън Топ 4 и не играят в Шампионската лига, Санчес със сигурност ще пожелае да напусне. Интерес към него не липсва, а най-сериозен е този от страна на Пари Сен Жермен, но се смята, че нападателят предпочита да остане в Лондон и именно това може да е големият коз на Челси.
Лукаку е в сходна ситуация. Той категорично отказва да поднови контракта си с Евертън и иска да премине в по-силен отбор. Белгиецът е бивш футболист на Челси и неведнъж е намеквал, че няма нищо против да се върне на „Стамфорд Бридж“.

Колкото до Алваро Мората, той беше приоритет за „сините“ миналото лято, но до сделка не се стигна. От лондонския клуб продължават да го следят, но в момента на челно място в списъка на Конте са Санчес и Лукаку. Причината мениджърът на водача в Премиър лийг да настоява за привличането на двама нападатели е неяснотата около бъдещето на Диего Коща, който може да поеме към Китай.Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.