Милан – Наполи 29 януари bet-bg.com

Двубоят между Милан – Наполи ще се проведе на 29 януари (вторник) от 21:45 часа  в среща от Суперкупата на Италия. Мъжете на Гатузо записаха 0: 0 у дома срещу Партенопей.  Кой ще спечели, когато тези два отбора се срещнат за втори път след четири дни?

Коефициентът за победа на Милан  е 3.25 .  Равенството в мача е оценено с 3.25.  Коефициентът за победа на  Наполи  е 2.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милан – Наполи: Статистика Н2Н

Наполи нямат загуба в последните си 4 мача.
Последната домакинска победа на Милан срещу Наполи бе през 2014.
По време на последните 18 срещи с Милан като домакин, Милан спечели 7 пъти, при 8 равенства и 3 победи за Наполи. Головата разлика е 22-15 в полза на Милан.

Милан – Наполи: Прогноза

Домакините се противопоставиха на атаката на Наполи за втори пореден сезон. Мъжете на Гатузо записаха 0: 0 у дома срещу Партенопей. Това със сигурност е подобрение на стила, който те опитаха в срещата с гостите през август ( 3-2 поражение). Сега Милан изглежда много по-сигурен и способен да удържи Наполи.

След този резултат, Rossoneri вече допуснаха само два пъти в последните си седем мача. Междувременно Наполи допуснаха само пет пъти в последните си девет мача. Купата не е толкова вълнуваща за домакините в последно време. Теса запазили пет чисти листа в шест мача. Въпреки това, те имаха  пет мача без гол в 90те минути. Имайки това предвид, ние подкрепяме под 2.5 гола и тясна 1-0 победа за фаворитите Наполи.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Paninibet-bg.com

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG