Милан – Торино неделя 9 декември bet365

Двубоят Милан – Торино от  Серия А на Италия ще се проведе на 9 декември (неделя) от 21:30 часа на стадион Сан Сиро. Двата отбора бяха успешни миналия уикенд и сега те ще се отправят към мача с висока увереност срещу опонент от горната половина на класирането. 

Коефициентът за победа на Милан  е 1.85.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Торино е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Милан - Торино bet365Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милан – Торино: Статистика Н2Н

Като домакин, Милан не е губил от Торино в последните 16 срещи помежду им.
Гонзало Игуаин е голмайстора на Милан с 5 гола. Андреа Белоти има 5 гола за Торино.
Торино нямат загуба в последните си 7 мача като гост.

Милан – Торино: Прогноза

Торино играе непоследователно през целия сезон. Изненадващо те отнеха само една точка от мача срещу Парма (1-2 поражение) и Каляри (0-0), но успяха да се възстановят с 2-1 победа над Генуа миналата неделя. Това обаче не бе най-доброто от представянето им, тъй като те едва успяха да отбележат срещу опонента с още един човек в повече на терена за повече от час.

Независимо от това, интересно е да се спомене, че Торино са без загуба като гост този сезон. Те спечелиха два и изравниха пет от седемте мача в лигата като гост. Те допуснаха само шест гола в този процес.

Милан има добър рекорд у дома с пет победи, едно равенство и една загуба (срещу Ювентус) и ги виждаме като фаворити след лошите мачове на Торино през последните няколко седмици. Също така, Милан беше супер господстващ в историята Н2Н на двубоите с Торино.

Милан да спечели
Под 2.5 гола FT

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG