Молдова – Франция петък 22 Март bet-bg.com

Двубоят между Молдова – Франция ще се проведе на 22 март (петък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Мъжете на Дидие Дешам имат голям шанс да се класират за тазгодишното Европейско първенство, тъй като са най-голямата страна в Група H и са в доста добра форма след победата си на Световната купа през юли.

Коефициентът за победа на Молдова 34.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 11.00Залози за това Франция да победят се приемат с коефициент 1.10. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Молдова – Франция: Двубой статистика

В момента Молдова е класирана на 5-то място в Европа с най-лошото място, като заема 170-то място в световната ранглиста на ФИФА.

Молдова – Франция: Прогноза

Наистина не виждаме Молдова да вкара в този мач, дори да вземе предвид средната защита на Франция. Липсата на таланти за Молдова в съчетание с футболистите, с които разполагат французите, не допринася за постигането на цели, но ние подкрепяме страната, за да получи няколко. Тъй като Молдова не успя да задържи мрежата си празна срещу Люксембург и Казахстан в последните си два мача, ние ще подкрепим проста победа с 3: 0 за Франция. Смятаме, че пазарът на хендикап Франция -2.0 изглежда добър избор за този мач.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG