Невяна Владинова спечели медали на всичките четири уреда на турнира от сериите Гран При по художествена гимнастика

Невяна Владинова спечели медали на всичките четири уреда на турнира от сериите Гран При по художествена гимнастика в испанския град Марбея, съобщава родната федерация. Българката се справи перфектно и на четирите финала, получавайки три сребърни и един бронзов медал. Тя беше втора на бухалки (с оценка 19.100), лента (18.200) и топка (18.500), а на обръч остана трета (18.050). Катрин Тасева изигра вълшебната топка по музика от песента на Белослава „Красота“, което я класира четвърта. Тя се нареди пета на бухалки и лента.

„Такова участие от години не сме имали, дано това е началото на един нов период от българската художествена гимнастика индивидуално. Време, в което с нашите момичета всички ще се съобразяват! Огромно браво и за двете, както и за вълшебната Бранимира Маркова! Честито и на българския съдия Даниела Велчева! Страхотен ден! Благодарим ви!“, пишат от федерацията във Фейсбук.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.