Норвегия – Англия жени четвъртък 27 Юни

Двубоят между Норвегия – Англия жени ще се проведе на 27 юни (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Световното първенство за жени 2019. Англия продължи доброто си представяне във Франция в неделя следобед, когато отстраниха Камерун. Въпреки многото прекъсвания, Lionesses запазиха хладнокръвието си.

Коефициентът за победа на Норвегия е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Англия да победят се приемат с коефициент 2.05. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Норвегия – Англия жени: Двубой статистика

Докато Англия никога не е била в опасност да излезе срещу Камерун, Норвегия падна много близо до елиминациите, тъй като те трябваше да играят на дузпи срещу Австралия.

Норвегия – Англия жени: Прогноза

От гледна точка на залаганията, тази мач изглежда е отличен кандидат за „Над 2.5 гола и двата отбора да отбележи гол“, особено при тези коефициенти.
bet-bg

betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG