Ню Йорк Ред Булс – Кълъмбъс Крю 12 Ноември bet-bg.com

Двубоят между Ню Йорк Ред Булс – Кълъмбъс Крю ще се проведе на 12 ноември (понеделник) в 02:30 часа след полунощ в мач от плейофите Висшата лига на САЩ. Седмица след спечелването на титлата Supporters Shield, Ню Йорк Ред Булс се изправя на елиминациите в плейофите на МЛС.

Коефициентът за победа нa Ню Йорк Ред Булс е 1.66. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Кълъмбъс Крю е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ню Йорк Ред Булс – Кълъмбъс Крю: Двубой статистика

Брадли Райт-Филипс е голмайстора на Ню Йорк с 40 гола. Гиаси Зардес има 39 гола за Кълъмбъс.
Кълъмбъс са в победна серия от 3 мача.
Ню Йорк са в серия от 6 поредни домакински победи.

Ню Йорк Ред Булс – Кълъмбъс Крю: Прогноза

Биковете все още са фаворити, за да се върнат в състезанието, след като загубиха първия си мач. Те имат супер впечатляващ рекорд на местния кръг (14 победи, 2 равенства и 1 загуба) в редовния сезон. Те завършиха редовната кампания с  поредица от пет поредни победи.

От друга страна, екипът не се представя добре в последните седем мача като гост. Те загубиха три и изравниха един от последните четири мача в лигата. По този начин трябва да подкрепим шампионите на Supporters Shield да спечелят победата на 1.66 тук.

Официални спонсори на събитието са: bet365, XBox, Herbalife, Barbasol.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG