Оскар Кардосо спаси Олимпиакос с гол в 89-ата минута

Оскар Кардосо спаси Олимпиакос с гол в 89-ата минута, а водачът в класирането и шампион завърши 1:1 при гостуването на застрашения от изпадане Левадиакос. Два кръга преди края на редовния сезон Олимпиакос има 61 точки на върха в класирането, на 6 пред 2-ия ПАОК, който разгроми Панатинайкос с 3:0.

Левадиакос, които са на предпоследното 15-о място с 23 точки, изрязоха напред в резултата в 43-ата минута с гол на Стелиос Василиу след поредица от грешки в отбраната на тима.

Паниониос продължи своето движение надолу и трябваше да се задоволи с 1:1 на собствения си стадион в Неа Смирна срещу Платаниас. Йоргос Якумакис откри резултата за Платаниас в 10-ата минута, а в 65-ата Ел Харду Мохамед Бен изравни от дузпа. Синьо-червените са с 52 точки, на 1 пред Панатинайкос, който е 4-и.

На дъното Ираклис постигна трета поредна победа- 2:1 като гост над неиграещия за нищо Янина и събра 25 точки, които ги изкачиха на 13-о място. Сега на дъното е Верия с 19. Астерас Триполис (12-и) с 27 точки, Лариса (14-и) с 25 и Левадиакос (15-и) с 23 са другите застрашени от изпадане отбори.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби