Пари Сен Жермен продлължава победния си ход в Лига 1

Отборът на Пари Сен Жермен продлължава победния си ход в Лига 1 и показа, че до последно ще се бори да защити титлата си. Тази вечер столичани записаха шести пореден успех на сметката си, след като надиграха с 2:0 като гост тима на Анже. Героят за парижани пък бе Анхел ди Мария, който вкара и двете попадения за своя тим в 28-ата и 84-ата минута.

Успехът на гостите обаче не дойде никак лесно. Анже имаше доста възможности в мача, но така и не успя да намери пътя към гола, а вина за това имаше и Кевин Трап с няколко блестящи спасявания.

Германският страж бе тестван още в 9-ата минута от Никола Пепе и показа отличен рефлекс. В 28-ата минута пък ПСЖ стигна до откриване на резултата след изстрел от фаул на Ди Мария. До края на полувремето обаче домакините имаха имаха няколко положения, а и техен гол бе отменен заради нарушение в атака.

През втората част играчите на Анже продължаваха да бъдат агресивни и с пропуски се отличиха Фамара Диедиу и Баптист Сантамария, а в 73-ата минута Шейх Н’Дой отправи страхотен удар с глава, но отново Трап бе непробиавем.

В 84-ата минута обаче гостите издебнаха своя шанс и организираха бърза контра с едно докосване, като Ди Мария бе изведен на стрелкова позиция и с удар в близкия ъгъл вкара втория гол за своя тим за крайното 0:2.

С тази победа ПСЖ се изравни по точки с лидера в класирането Монако – по 74, но монегаските са с мач по-малко. Анже пък запазва 12-ата си позиция в таблицата с 39 точки.2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.