Пауло Дибала показа защо е смятан за един от най-талантливите футболисти в света

С двата си гола във вратата на Барселона за победата с 3:0 Пауло Дибала отново показа защо е смятан за един от най-талантливите футболисти в света. Аржентинската звезда на Ювентус се надява отборът да се представи по същия начин и в реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига.

„Мисля, че играхме великолепно. Реализирахме повечето от положенията си и постигнахме много добър резултат. Изключително съм доволен. Като дете мечтаех за точно такива мачове. Уверени сме в себе си и знаем, че ни се открива възможност да направим нещо голямо“, заяви щастливият Дибала.

„На „Камп Ноу“ се играе много трудно, всички видяхме какво се случи с ПСЖ. Не трябва да се осланяме на преднината си, а да се опитаме да запазим вратата си суха и в реванша. Добър отбор сме и заедно сме способни да постигнем целта си“, сигурен е аржентинецът.Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.