Прогноза за Австрия – Уелс – Световно 2018 – квалификации

Уелс започна квалификациите за Световното с разбиване на Молдова с 4-0 като домакин. Добър старт в група Д, който може да продължи във втория им мач, който е като гост на Австрия.

Австрия победиха Грузия като гост с 1-2 в първия си мач. Те са на второ място. И двата гола бяха вкарани в първото полувреме. Ако победят сегашния си съперник, те ще му отнемат първото място. Трябва обаче да имат предвид, че мача е от голяма важност за Уелс и няма да им е лесно.

Двата отбора са играли 6 пъти помежду си. Австрия печели 3 пъти, а Уелс два пъти. У дома австрийците имат две победи и са без загуба от този противник. По отношение на головете, Австрия има 7, а Уелс има 5. Четири от головете на Австрия са като домакин срещу 2 допуснати. Последната им среща бе приятелска през 2013 – победа с 2-1 за Уелс.

Въпреки статистиката, Уелс са фаворити. Печелят доста напоследък, като вкарват поне по 3 гола в 3 от последните 5 мача. В 3 от 5 срещи имат и чисти мрежи. Австрия не е в топ форма. Губят 3 от последните 5, като в 3 от мачовете допускат поне по 2 гола. В 3 от тези срещи не успяват да вкарат.

  • Прогноза:
  • Уелс или равен @ 1.70
  • Чиста мрежа за Уелс @ 3.40

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.