ПРОГНОЗА: Ювентус – Олимпик Лион

Ювентус – Олимпик Лион, мач от 4-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, „Ювентус Стейдиъм“, начало: 21.45 часа наше времеме:Заложи bet365Групата на Ювентус за мача:

Вратари: Буфон, Нето, Аудеро
Защитници: Бенатия, Сандро, Бардзали, Бонучи, Алвеш, Ругани, Евра
Халфове: Пянич, Кедира, Маркизио, Ернанес, Матиело, Асамоа, Стураро, Куадрадо
Нападатели: Игуаин, Манджукич, Кийн

Ювентус ще се опита да си гарантира участие на 1/8-финалите в Шампионска лига при днешното домакинство на Олимпик Лион.

При успех „бианконерите“ със сигурност продължават напред, но дори и да се издънят, 2-то място едва ли ще им убегне. Торинци обаче ще се опитат да предотвратят сценария от миналия сезон, когато не успяха да спечелят групата си, въпреки двете победи над Манчестър Сити и на 1/8-финалите се натресоха на Байерн Мюнхен и последва драматично отпадане. „Хлапетата“ пък се нуждаят от задължителна победа, за да запазят минимални шансове за продължаване напред в Шампионска лига.

И двата лагера има кадрови проблеми. За домакините няма да играят Пауло Дибала, Марко Пяца и Джорджо Киелини, който получи нова травма. Атаката отново ще поведат тежките тарани Гонсало Игуаин и Марио Манджукич, които започват да демонстрират все по-добър синхрон. Макс Алегри разкри, че „белият дроб на старата госпожа“ Клаудио Маркизио ще започне титуляр, а медиите в Италия предполагат, че треньорът ще заложи на схема 4-3-1-2 вместо на 3-5-3. Това е продиктувано заради отсъствието на Киелини, а в средата на терена ще играе Стефано Стураро, който за първи път ще започне титуляр през новия сезон. За гостите пък няма да играят контузените Матио Валбуена и Кристоф Жале, който има проблеми още от август месец.

От началото на сезона Юве има седем домакински победи от осем мача във всички турнири, като само Севиля измъкна 0:0. В Шампионска лига „черно-белите“ още нямат допуснат гол, а Лион има изгонен човек при последните си две визити и е паднал в четири от седем гостувания от началото на кампанията. Общият баланс на „старата госпожа“ срещу френски отбор пък е 11 победи, 4 равенства и 5 поражения при голова разлика 35:19.

Нашата прогноза е, че Юве ще успее да вземе своето.

Прогноза: Ювентус – Лион 2:0   /gol.bg.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.