ПСЖ – Марсилия неделя 17 Март bet-bg.com

Двубоят ПСЖ – Марсилия от Лига 1 на Франция ще се проведе на 17 март (неделя) от 22:00 часа. PSG успя да се отърси от поражението си от Манчестър Юнайтед и бяха в отлична форма в средата на седмицата, когато победиха Дижон с 4:0 у дома си.

Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.28. Равенството в мача е оценено с 6.00. Коефициентът за победа на Марсилия е 9.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ПСЖ – Марсилия: Статистика Н2Н

Като домакин, Пари Сен Жермен не е губил от Марсилия в последните 11 срещи помежду им.
Марсилия не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Пари Сен Жермен.
Марсилия нямат загуба в последните си 6 мача.

ПСЖ – Марсилия: Прогноза

Въпреки неудържимата форма на PSG, те се сблъскват с втория най-добър във Франция. Марсилия отбеляза попадение във всяка от последните си 13 срещи и ние ги подкрепяме да го направят отново, въпреки че са изправени пред решителна парижка защита.

PSG трябва да бъде твърде силен за Марсилия. Те са победили толкова много отлични отбори през този сезон и с техния рекорд от седем домашни победи у дома, подкрепяме домакините да спечелят с 3-1.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG