Публиката на „Сейнт Джеймсис Парк“ свидетел на рядко виждана съдийска грешка

Публиката на „Сейнт Джеймсис Парк“ стана свидетел на рядко виждана съдийска грешка, която може да доведе до преиграване на срещата между Нюкасъл и Бъртон, завършила 1:0. В 29-ата минута „джордитата“ получиха дузпа в своя полза. Мат Ричи застана зад топката и реализира от бялата точка. Арбитърът Кейт Страуд обаче не зачете гола. Още по-странното беше, че не нареди пребиване на дузпата. Реферът назначи свободен удар за гостите и изуми футболистите и зрителите.

Мат Ричи и мениджърът Рафаел Бенитес подскачаха от недоумение. След почивката Ричи вкара победен гол и срещата завърши 1:0. Съдийският гаф обаче надали ще остане скрит за ФА и нарушението на правилото навярно ще доведе до преиграване на двубоя.

Британският вестник Daily Mirror припомня, че подобна съдийска грешка е направена през април 2015 година в мач на девойките до 19 години между Англия и Норвегия. Тогава срещата беше доиграна след инцидента.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.