Радванска стартира защитата на титлата си в Токио

Първото препятствие пред световната №4 се нарича Барбора Стрицова.

Агнешка Радванска (Пол) открива кампанията си на силната надпревара от сериите WTA Premier в Токио, Япония в сряда около обяд българско време с дуел срещу чехкинята Барбора Стрицова. Радванска е изгубила само един сет в пет сблъсъка срещу тази противничка до момента.

Ставката за чиста победа на Радванска с 2-0 сета е 1.80, а вероятността Стрицова да успее да подчини по-именитата си съперничка е оценена на 3.40.

Поставената под №2 в основната схема Агнешка Радванска си проби път до втората седмица на US Open, но в 1/8-финалите пътят й бе препречен от младата хърватка Ана Конюх. Полякинята завоюва втората си титла в Токио през миналата година (първата през 2012 г.) след успех във финала срещу Белинда Бенчич (Швейц).

Барбора Стрицова, №21 в ранглистата, потегли на “Toray Pan Pacific Open“ с категорична победа с 6-1 6-1 срещу филипинката Варачая Вонгтеанчай . Финалистката в Бирмингам и Дубай участва за седми път в основната схема на силната надпревара в Япония, но досега не е успявала да стигне по-далеч от втори кръг.

Радванска има безапелационно предимство в досегашните си двубои срещу Стрицова, водейки й с 5-0 победи, четири от които на твърди кортове, каквито са в Токио. Последният им мач се проведе на тазгодишното издание на Откритото първенство на Франция и завърши при резултат 6-2 6-7 (8) 6-2.

Успее ли Радванска да подчини за сетен път волята на Стрицова, в 1/4-финалите тя ще спори с една измежду седмата поставена Петра Квитова (Чех) и олимпийската шампионка на сингъл Моника Пуиг от Пуерто Рико. Пуиг води с 1-0 в общия баланс между двете и коефициентът тя отново да надделее над противничката е 2.75.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за Тенис. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.