РБ Лайпциг – Розенборг 13 Декември bet365

 Двубоят между РБ Лайпциг – Розенборг ще се проведе на 13 Декември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. RB Лайпциг търсят победа над Розенборг в мач номер 6, за да завършат своята част в наддаването за второ място в група Б. Те също така се нуждаят от групови лидери Залцбург да победят Селтик в Глазгоу, за да надминат Bhoys на второ място.

Коефициентът за победа на РБ Лайпциг 1.14. Равенството в сблъсъка е оценено на 10.00. Коефициентът за победа на Розенборг 21.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

РБ Лайпциг – Розенборг: Двубой Статистика

РБ Лайпциг не са губили в последните 7 свои домакинства.
РБ Лайпциг са в серия от 3 поредни домакински победи.
Розенборг се намира в губеща серия от 5 мача в Група B УЕФА Лига Европа

РБ Лайпциг – Розенборг: Прогноза

Лайпциг са големите фаворити, базиранo на всичко, което е написано по-горе, но те в никакъв случай няма да влязат в играта в най-високо настроение. Хората на Ралф Рангник загубиха три от последните четири мача във всички състезания, които не успяха да намерят гърба на мрежата във всяко от пораженията им като гост.

Последният беше най-бруталният от всички, след като паднаха с 3:0 в средата на полувремето във Фрайбург в събота следобед. Ето защо Лайпциг не си заслужава подкрепа да спечели с коефициент от 1,14, което е причината, поради която ние по-скоро ще подкрепим Розенборг, за да не загубят с три или повече гола разлика като основна опция за залагания тук.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG