Реал Бетис – Атлетико Мадрид 3 февруари bet-bg.com

Двубоят Реал Бетис – Атлетико Мадрид от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 3 февруари (неделя) от 17:15 часа. Атлетико Мадрид ще продължи да оказва натиск върху шампионите Барселона. Мъжете на Диего Симеоне взеха 19 от възможните 21 точки (шест победи и равенство) от последните седем мача в лигата.

Коефициентът за победа на Реал Бетис  е 3.80. Равенството в мача е оценено с 3.20.  Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 2.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Атлетико Мадрид: Статистика Н2Н

Статистиката на Ат. Мадрид като гост този сезон: 3-6-1.
Ат. Мадрид нямат загуба в последните си 19 мача.
Ат. Мадрид нямат загуба в последните си 8 мача като гост.

Реал Бетис – Атлетико Мадрид: Прогноза

Домакините се спуснаха на осмо място в класирането в Ла Лига, след като загубиха три от последните четири мача в лигата. Те не успяха да прекъснат защитната линия на Атлетик Билбао с 1: 0 загуба миналия уикенд на Сан Мамес Бария.

Така Quique Setien ясно има основания да се притеснява за предстоящото състезание срещу второто място на Mattressers, който ще бъде силно мотивиран да задържи отличната форма.

Atleti доминираха в този мач в последните години и те ще влязат тук след шест победи и равенство в последните седем мача в лигата.

Атлетико Мадрид да спечели
Атлетико Мадрид да поддържа чист лист

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg.com

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG