Реал Бетис – Еспаньол понеделник 29 Април bet-bg.com

Двубоят Реал Бетис – Еспаньол от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 29 април (понеделник) от 22:00 часа. Еспаньол ще се надява да натрупа натиска върху бившия бос на Лас Палмас, въпреки че в играта не е заложена голяма опасност, тъй като и двата отбора се класират за финалите в средата на масата.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 2.15. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Еспаньол е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Еспаньол: Статистика Н2Н

Статистиката на Еспаньол като гост този сезон: 2-7-8.
Реал Бетис са в серия от 3 поредни загуби.
Преди година Реал Бетис бяха номер 6 в класирането с 56 точки. Сега са номер 10 с 43 точки.

Реал Бетис – Еспаньол: Прогноза

Оттогава обаче Бетис наистина се разпадна и загуби следите на много от нещата, които вършат добре. Те победиха Атлети веднага след този мач за купата, но оттогава имат само 3 победи в 16 състезателни мача. 59% от мачовете им в лигата през 2019 г. завършиха с поражение и това не е достатъчно добро, тъй като те имат някакво истинско качество в техните редици. Залагаме за домакинска победа в понеделник.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG