Реал Мадрид – Джирона 17 Февруари bet-bg.com La Liga

Двубоят Реал Мадрид – Джирона от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 17 февруари (неделя) от 13:00 часа. Реал Мадрид ще продължи да блести в сряда вечерта, когато победиха Аякс с 1-2 в първия мач от Шампионската лига в Амстердам.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.16. Равенството в мача е оценено с 8.00. Коефициентът за победа на Джирона е 15.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Мадрид – Джирона: Статистика Н2Н

Джирона не е побеждавал в последните си 13 срещи.
Джирона са в серия от 3 поредни загуби като гост.
Джирона не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Реал Мадрид.

Реал Мадрид – Джирона: Прогноза

Джирона ще влезе в този мач в напълно противоположна форма. Те загубиха шест мача накуп във всички състезания с два или повече гола във всеки от мачовете в процеса. Те се понижиха до 17-то място в класирането в Примера Дивисион след четири поредни загуби в лигата и поредица от десет последователни мача без нито една победа.

За да влошат нещата, мъжете на Eusebio Sacristian загубиха предишното си присъствие срещу Huesca с 0-2 на домашен терен. По този начин не можем да си представим сценарий, при който посетителите биха избегнали цялостно поражение от три или повече гола разлика тук.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG