Рен – Олимпик Лион петък 29 Март bet-bg.com

Двубоят Рен – Олимпик Лион от Лига 1 на Франция ще се проведе на 29 март (петък) от 21:45 часа. Напоследък Рен е в отлична форма под ръководството на Жюлиен Стефан, тъй като са спечелили 16 от 24-те мача под ръководството на младият французин. Те играят атакуващ футбол и имат победи над отбори като Арсенал и Реал Бетис.

Коефициентът за победа на Рен е 3.30. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Олимпик Лион е 2.15. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рен – Олимпик Лион: Статистика Н2Н

Мбайе Нианг е голмайстора на Рен с 6 гола. Муса Дембеле има 12 гола за Лион.
Рен са в серия от 3 поредни домакински победи.
Рен не са губили в последните 14 свои домакинства.

Рен – Олимпик Лион: Прогноза

В този мач, ние подкрепяме домакините да продължат господството си у дома. Под ръководството на Стефан, Рен все още не са губили мач у дома с единадесет победи и три равенства в Roazhon Park. На това място те са победили няколко големи отбора и тук имаме сензация след международната почивка, за разлика от Лион, които ще бъдат доста уморени след натоварен период. Рен не се представят добре в защита и имат само две празни мрежи в последните си седем домакински мача. Не трябва да забравяме, че те са домакини на втората най-добра атака на лигата и подкрепяме резултата да допуснат гол отново. Лион е отбелязал 14 гола в последните си пет мача и трябва да продължат и тук, но с Рен, отбелязал три пъти в четири от последните си шест домакински мача, ние подкрепяме класическа победа с 3:2 за домакините.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG