Рибери готов да се завърне на терена

Рибери – френският ас на Байерн Мюнхен се надява да поднови тренировки в началото на новата седмица.

Франк Рибери таи надежди, че ще поднови тренировки с Байерн Мюнхен през следващата седмица, след като вече е напълно възстановен от мускулната травма, която получи в средата на този месец.

В понеделник френският полузащитник ще премине последен контролен преглед, след което се очаква да получи разрешение да се включи към заниманията на основната група.

„Първо мислех, че контузията ми е по-сериозна, но за щастие вече се чувствам доста по-добре и се надявам съвсем скоро да се завърна на терена“, каза Рибери пред официалният уебсайт на „баварците“.

В събота французинът изгледа от трибуните успеха на Байерн с 2:0 над гостуващия Борусия Мьонхенгладбах в среща от осмия кръг на Бундеслигата. С тази победа футболистите на Карло Анчелоти останаха еднолични лидери в Бундеслигата с 20 точки, на три пред Херта Берлин.

Заложи bet365Ставката затова Байерн да спечели следващия си мач в първенството като гост на Аугсбург в събота, 29-ти октомври е 1.20, а тази затова баварският колос да надвие с 2 гола разлика същия този противник три дни по-рано у дома в мач за Купата на Германия е 4.00. Вероятността Байерн да стигне само до равенство като гост на ПСВ Айндховен в Шампионската лига на 1-ви ноември пък е оценена на 4.50.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига и Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте най-точните прогнози и залози за Футбол само в bet365