РоПС – Абърдийн четвъртък 18 Юли bet-bg

Двубоят между РоПС – Абърдийн ще се проведе на 18 юли (четвъртък) от 19:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Може ли Абърдийн да резервира мястото си в следващия кръг на квалификациите за Лига Европа? Те имат преднина от първия мач, която искат да поддържат по пътя към Финландия.

Коефициентът за победа на РоПС е 4.00. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Абърдийн е 1.72. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

РоПС – Абърдийн: Статистика Н2Н

Rovaniemen Pall. не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Абърдийн нямат загуба в последните си 6 мача.
Резултат от първият мач: Абърдийн – Rovaniemen Pall. 2-1.

РоПС – Абърдийн: Прогноза

Абърдийн не е страна, която има тенденция да печели много като гост, но рекордите им по време на пътуването са солидни. И двата отбора ще отбележат е нашия отбор за този мач, който ще завърши в полза на Абърдийн.
bet-bg

betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG