Рууни пропуска сблъскъка с Фейенорд

Уейн Рууни ще отсъства, когато Манчестър Юнайтед поеме Фейенорд в Лига Европа в четвъртък вечер. Голмайсторът на Англия за всички времена не е сред 20-те играчи, изброени да пътуват до Холандия за шоудаун в Де Куип, нито за подписалия през лятото Хенрих Мкхитарян, който е бил отхвърлен заради контузия в бедрото.

Лявият бек Люк Шоу и гъвкавото задно кило Антонио Валенсия също отсъстват, с Майкъл Карик и Тимъти Фосу-Менса за първи път през този сезон.

Манчестър Юнайтед VS Фейенорд

20:00h 15 Септември на Живо по bet365

bet365 коефициент ( 1.85 / 3.60 / 4.33 )

 

Отсъствието на Рууни го прави още по-сигурно, че тийнейджъра сензация Маркус Рашфорд ще започне играта в Ротердам, след като впечатли като заместниик при поражението от 2-1 по време на дербито с Манчестър Сити през уикенда.

Старши треньорът на Червените дяволи Жозе Моуриньо заяви пред репортери след този мач: „Той ще играе е единственото нещо, което мога да кажа, аз му имам пълно доверие и знам, че бъдещето му ще бъде абсолютно брилянтен.“

„Той е главно No.9 и ако искаме той да играе в различна позиция, ние трябва да работим върху него и да се подобри, но голямата му личност е там.“

„Обикновено хората гледат към футболния талант, но личността на това ниво е много, много важно.“

Рашфорд може да бъде подкрепен при 3/1 да отбележи първия гол на Юнайтед в четвъртък вечер и е 15/8, за да вкара гол по всяко време, заедно с мъжете от Манчестър 13/2, за да спечели играта с 1-0 в Ротердам.

Фейенорд и Юнайтед са се срещали само веднъж преди в европейско състезание, в Шампионската лига през сезон 1997/98.

Червените дяволи спечелиха с 2-1 на Олд Трафорд преди победата от 3-1 в Де Куип, с нападател Анди Коул който отбеляа хеттрик в Ротердам.

Виж всички залози за Футбол от Bet365

Save

Save

Save