Ръководството на ЦСКА 1948 публикува на своя официален сайт присмо до полиция и прокуратура

Ръководството на ЦСКА 1948 публикува на своя официален сайт присмо до полиция и прокуратура, задавайки куп въпроси, свързани с вчерашния екшън на „Армията“. Ето какво пишат „червените“:

„До
Прокуратура на Р България
СДВР
ПФК „ЦСКА – София“ ЕАД
Национални и частни медии
Общественост

Открито писмо

Уважаеми институции, медии и общественост,
Вчера трябваше да се проведе търг за емблемата и наследството на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност). Всички станахме свидетели на това какви прийоми от коя епоха в нашата история бяха използвани, за да се облагодетелства една страна и по всякакъв начин да се попречи на останалите да подадат офертите си по законоустановения ред. Смятаме за излишно изпадането в дълбоки анализи и коментари по повод случилото се – оставяме на медиите и всеки разумен човек да направи своите изводи и заключения. Бихме искали да поставим открито няколко въпроса, за които настояваме да получим отговори от отговорните лица в кратък срок:

– При наличието на засилен обществен интерес за провеждането на търга и предварителни нагласи и призиви за „война“ – защо СДВР не осигури нормално провеждане на тръжната процедура? Защо и как са допуснати външни лица в административната част на стадион „Българска армия“, включително в офиса на синдик Дора Милева?

– Кой и по каква причина разпореди „строяването“ на децата от школата пред и в административната част на стадиона? Има ли график за провеждането на тренировки за различните възрастови групи и по какъв начин той кореспондира с пребиваването им на всички накуп в сградата с офисите, а не по терените?Кой ги употреби и направи заложник на интереси, чието защитаване можеше да доведе до заплаха за здравето и безопасността на децата, в напрегната обстановка с полиция и разгневена тълпа?

– Кои и по каква причина бяха лицата, присъствали в помещенията на стадион „Българска армия“, включително в офиса на синдик Дора Милева? Настояваме ПФК „ЦСКА – София“ ЕАД да предостави списък със служителите и заеманата от тях длъжност, присъствали на упоменатото място, за да се изясни с какво биха били полезни при провеждане на тръжната процедура. Ако е допустимо да има секретар, техническа поддръжка и домакин – то по каква причина там имаше десетки други лица и с какво бяха ангажирани те?

– При наличието на записи от страна на СДВР, ще се установят ли горепосочените лица, ще бъдат ли разпитани и подведени под отговорност за оказване на натиск и възпрепятстване на тръжната процедура?

– Ще бъде ли разпитана синдик Дора Милева и ще бъдат ли взети показания след изявлението й за оказване на натиск, отправяне на заплахи и закани за живота и сигурността й?

– По какъв начин държавата ще защити интересите си и ще осигурява нормално протичане на подобни процеси, включително такива с огромен обществен интерес?

Вярваме, че широкият медиен отзвук и гротесковата окраска на събитията ще накарат много хора да си зададат същите въпроси. Вярваме, че освен въпроси, е време за навременни и изчерпателни отговори“.Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.