Сантос – Чапекоензе вторник 13 Ноември bet365

Двубоят между Сантос – Чапекоензе ще се проведе на 13 ноември (вторник) от 00:00 часа в полунощ в среща от Бразилия Серия А. Сантос завършиха фино представяне от шест мача без поражение миналия уикенд, когато паднаха с 3:2 от Палмейрас в дербито в Сао Пауло.

Коефициентът за победа на Сантос е 1.44Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Чапекоензе е 8.00Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сантос – Чапекоензе: Двубой Статистика

Като домакин, Santos FC не е губил от Чапекоензе СК в последните 4 срещи помежду им.
Santos FC са в серия от 3 поредни домакински победи.
Чапекоензе СК са в серия от 4 поредни загуби като гост.

Сантос – Чапекоензе: Прогноза

Посетителите са в много трудна позиция в момента. Предстои им битка, за да избягат от зоната на изпадане, въпреки че не могат да паднат във втора лига поради споразумението, което бразилските клубове направиха, след като загубиха повечето си играчи в ужасна самолетна катастрофа през 2016 г.

Във всеки случай, мъжете на Клаудини Оливейра наистина нямат на какво да се надяват тук. Те не се представят добре като гост този сезон. Отнесоха само една точка от последните седем мача като гости. Като се има предвид, че те ще се противопоставят на формалната и силно мотивирана страна на Сантос тук, което ни осигурява домакинската победа като залог банкер в тази среща.

Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG