Саутхямптън – Арсенал 16 декември bet365

Двубоят Саутхямптън – Арсенал от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 16 декември (неделя) от 15:30 часа Ралф Хасенхутъл направи неуспешен дебют на пейката на Саутхемптън миналия уикенд. Светиите паднаха с 1: 0 срещу Кардиф Сити на уелска почва. 

Коефициентът за победа на  Саутхямптън   е 3.90 . Равенството в мача е оценено с 3.90. Коефициентът за победа на Арсенал  е 1.95. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Саутхямптън – Арсенал: Статистика Н2Н

Саутхемптън не е побеждавал в последните си 10 срещи.
Арсенал нямат загуба в последните си 21 мача.
Саутхемптън са в серия от 8 поредни домакински срещи без победа.

Саутхямптън – Арсенал: Прогноза

Посетителите са в добра форма, въпреки претоварения график. Те играха срещу отбори като Тотнъм и Манчестър Юнайтед в рамките на три дни по-рано този месец. Артилеристите са без загуба в последните 21 мача във всички състезания. Футболистите изглежда, че се наслаждават на играта на терена под ръководството на Unai Emery, който разгърна потенциала на отбора.

Арсенал вкара два или повече гола в четири последователни мача, но те се бореха зле  миналата събота срещу Хъдърсфийлд Таун на Емирейтс. В крайна сметка полузащитникът Лукас Торейра вкара втория си гол в екипа на Арсенал в края на мача.

Арсенал да спечели
Арсенал над 1.5 гола   bet-bg.com

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG