Севиля – Атлетик Билбао събота 18 Май bet365

Двубоят Севиля – Атлетик Билбао от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 18 май (събота) от 17:15 часа. В някои отношения това е най-важната среща от последния уикенд в Ла Лига. Както Севиля, така и Атлетик Билбао имат за какво да играят по отношение на състезанието за Европа. Севиля все още има шанс да завърши на 4-то място.

Коефициентът за победа на Севиля е 1.85. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Севиля – Атлетик Билбао: Статистика Н2Н

Висам Бен Йедер е голмайстора на Севиля с 17 гола. Иняки Уилямс има 13 гола за Ат. Билбао.
Преди година Ат. Билбао бяха номер 16 в класирането с 43 точки. Сега са номер 7 с 53 точки.
По време на последните 25 срещи с Севиля като домакин, Севиля спечели 14 пъти, при 7 равенства и 4 победи за Ат. Билбао. Головата разлика е 46-24 в полза на Севиля.

Севиля – Атлетик Билбао: Прогноза bet-bg

Тъй като Севиля е домакин и ще се бори на всяка цена за 4-та позиция в класацията на Ла Лига, ние залагаме за домакинска победа в събота, както и мача да завърши с под 2.5 гола.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG