Селта Виго – Барселона събота 04 Май bet365

Двубоят Селта Виго – Барселона от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 04 май (събота) от 21:45 часа. Барселона бе коронясана за шампион на Испания миналия уикенд и направи още една огромна стъпкa в средата на седмицата, побеждавайки Ливърпул с 3:0 в Камп Ноу в полуфинален мач от Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Селта Виго е 2.10. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Барселона е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Селта Виго – Барселона: Статистика Н2Н

Като домакин, Селта Виго не е губил от Барселона в последните 4 срещи помежду им.
Барселона нямат загуба в последните си 23 мача.
Барселона са в победна серия от 5 мача.

Селта Виго – Барселона: Прогноза

Каталунците направиха равенство с Huesca преди няколко седмици, но това ще бъде много по-интензивен и много по-тежък тест за нововъзникващите играчи и Celta изглежда може да предизвика големи проблеми за отбраната, което няма да се хареса на Gerard Pique.

Тази защита на Селта е уязвима, но темпото на Малком и Усман Дембеле трябва да предизвика въпроси и ние подкрепяме победа за гостите, заедно с Над 2.5 гола в срещата.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG