Септември София – Витоша 25 Февруари bet365

Двубоят между Септември София – Витоша ще се проведе на 25 февруари (понеделник) от 17:30 часа в среща от Първа Лига на България. Септември е с 3 победи в последните 4 кръга и се намира в най-добрия си период от началото на шампионата. Столичани са единственият тим, който има две победи след подновяването на първенството.

Коефициентът за победа на Септември е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Витоша 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Тимът от София не познава вкуса на поражението в 5 поредни домакинства, като спечели 4 мача и записа 1 равенство. Отборът, воден от тандема Арангелов/Христов се разписа в 6 от последните си 7 двубоя. Столичани имат 6 „сухи“ мрежи, като 4 от тях са постигнати у дома. За първи път от началото на сезона отборът е в серия от 2 мача без допуснат гол. Септември е лидер по получени червени картони (5) в Първа лига и е на второ място по брой жълти картони (61) след Локомотив (Пловдив).

Витоша е в серия от 4 срещи без победа, в които записа 3 загуби и 1 равенство. Бистричани загубиха последните си 9 мача навън. „Тигрите“ все още няма реми на чужд терен от началото на шампионата заедно с Верея. Отборът на Росен Кирилов има второто най-слабо нападение в Първа лига с 15 отбелязани гола. Тимът не се разписа в 3 от последните 4 мача и в 5 поредни гостувания. Витоша няма „суха“ мрежа в последните 4 кръга, като запази вратата си без гол в общо 4 срещи до момента. Тимът има 46 жълти и 2 червени картона.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG