Серия А: Интер домакинства на Каляри

„Нерадзурите“ са завършили на губещата страна в само един от миналите 13 мача срещу състава от Сардиния на „Джузепе Меаца“. Интер приема Каляри в неделя от 16:00 часа наше време в дуел от осмия кръг в Серия А. „Нерадзурите“ се поздравиха с класически успех с 3:0 в последното си домакинство на тима от Сардиния през декември 2015 г. и имат само едно поражение в миналите 13 мача срещу този съперника в своята крепост.

Залози затова Интер да спечели пълния комплект точки в този дуел се приемат с коефициент 1.40. Ставката затова срещата да завърши наравно е 4.75, вероятността да видим общо над 1.5 гола през първата част на мача е оценена на 2.25.

Интер е девети преди старта на осмия кръг с 11 спечелени точки. Момчетата на Франк де Бур започнаха силно кампанията, но в последните си две срещи в „калчото“ и Лига Европа претърпяха разочарования, отстъпвайки съответно от Рома (2:1) и Спарта Прага (3:1). Сега е точният момент тимът отново да направи ясна заявка за големите си амбиции през този сезон.

Де Бур няма проблеми с контузени основни футболисти. Холандският специалист ще разчита основно в офанзивен план на капитана Мауро Икарди (1.50 да се разпише), който има шест попадения на сметката си до момента. Зад гърба му сигурно ще видим Едер, а по крилата най-вероятно ще атакуват Иван Перишич и Антонио Кандрева.

Каляри е 11-ти в подреждането с 10 точки. Възпитаниците на Масимо Растели пристигат в Милано с приповдигната увереност след трите си победи в четири мача, в това число в миналите два кръга. „Ахилесовата пета“ на отбора обаче е далеч от дома, където се намира в неприятна серия от три загуби.

Каляри ще трябва да се справя в мача без контузените Артур Йонита, Жоао Педро, Диего Фариас и Марко Капуано, докато Марко Сторари е под съмнение. Очакванията са опитният Марко Бориело и Марко Сау да си партнират на върха на атаката, а зад тях да оперира Давиде Ди Дженаро.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Мауро Икарди и ако той отбележи гол в мача, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.