Синиша Михайлович иска да задържи в състава си вратаря Джо Харт

Треньорът на Торино Синиша Михайлович заяви, че иска да задържи в състава си вратаря Джо Харт. В момента англичанинът играе при „биковете“ под наем от Манчестър Сити. Наставникът обаче иска той да бъде откупен и да продължи да играе за торинци.

„Дали Харт вече знае италиански? Да, така мисля, поне някои думи. Той е страхотно момче и е много ентусиазиран, като в същото време притежава голям опит. Освен това той привлича вниманието и на медиите. Надявам се да продължи да играе при нас и през следващия сезон“, заяви Михайлович.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис
4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби